Creditcard

Mastercard is een creditcard waar iedereen wel eens van heeft gehoord. Mastercard heeft nu ook de mogelijkheid om een prepaid card bij hun aan te schaffen. Dit heeft veel voordelen vergeleken met de gewone mastercard.

Voordelen prepaid mastercard
In de meeste gevallen is het zo dat je met een credit card dingen kunt kopen of huren, het limiet van de kaart is dan gebonden aan een bepaald bedrag. Vaak is dit bedrag aardig hoog, je zou het dus allemaal uit kunnen geven. Als je dit doet moet je dus alles terug betalen, je krijgt het immers niet voor niks.

En dan ben je het bedrijf ineens duizenden euro’s schuldig omdat je je zelf niet in de hand kon houden, dat is niet zo slim. Maar het kan nog erger, andere mensen kunnen in sommige gevallen ook jouw creditcard gebruiken. Het is dan niet jouw schuld, maar jij draait er wel voor op.

Dat hoeft nu niet meer dankzij de prepaid credit card, je waardeert gewoon tegoed op en je kunt ermee betalen. Laten we even uitgaan van honderd euro. Je koopt een aantal dingen en de honderd euro is op, nu kun je dus niet meer betalen met de creditcard. Je maakt dus ook geen onnodige schulden.

Eigenlijk werkt het dus net zo als prepaid bellen met een mobiele telefoon, opwaarderen en gebruiken tot het op is. Daarna moet je weer opnieuw opwaarderen anders kun je er geen gebruik van maken. Dit werkt dus net zo met de prepaid mastercard, alleen maar voordelen dus.

Mocht je nou niet kunnen kiezen tussen de normale creditcard van mastercard en de prepaid mastercard, bedenk je dan eens wat er allemaal mis zou kunnen gaan met de gewone creditcard. De beste keuze is in de meeste gevallen dus de prepaid mastercard, tenzij je een miljonair bent dan is het natuurlijk anders.