Hoger in Google

U wilt hoger scoren in Google, dan moet u uw website optimaliseren voor zoekmachines. We laten je de beste SEO-tips zien en hoe je ze kunt gebruiken om op Google te komen. Plaats trefwoorden correct Als u wilt dat uw pagina bovenaan komt te staan, is het niet voldoende om de zoekwoorden willekeurig te plaatsen.

Zet uw zoekwoord op de juiste plaatsen zodat de Google Crawler hun relevantie herkent.

Als u het trefwoord van uw homepage in het domein plaatst, verbetert u merkbaar uw Google-ranking. Als uw website over de auto-industrie gaat, is het de moeite waard om het trefwoord “auto-industrie” in het adres op te nemen.
Gebruik koppen uit de <hx> -groep. U moet precies één <h1> -kop per pagina gebruiken – en het trefwoord daar plaatsen. Als we bij het bovenstaande voorbeeld blijven, zou uw kop op de startpagina “<h1> Automobilwirtschaft in Deutschland </h1>” moeten zijn.
Neem alle trefwoorden op in de eerste zin van een pagina. In de rest van de tekst moet u een trefwoorddichtheid bereiken van ongeveer twee procent – tien keer voor 500 woorden.
Neem uw zoekwoorden op in de metabeschrijving van een pagina. Het verschijnt niet op de startpagina, maar in de zoekresultaten van Google – en duwt uw pagina omhoog.

SEO-tips: linkbuilding

Voor de Google-zoekmachine zijn links een van de drie belangrijkste evaluatiecriteria. Vul uw website met voldoende links in tekst en afbeeldingen

  • Link naar artikelen van hoge kwaliteit van uw site. Bouw echter geen trefwoorden in links wanneer u naar de concurrentie verwijst. Anders optimaliseer je de Google-ranking van de concurrentie en geef je jezelf een nadeel.
  • Behoud zowel dofollow- als nofollow-links. Schrijf [rel = “nofollow”] in tags die niet relevant zijn voor de zoekmachine (bijv. Voor interne afdrukweergave). Dit zorgt voor minder dataverkeer.
  • Pas op dat u niet doorlinkt naar een van de 3P-sites (pillen, porno, poker). Dit wordt negatief gemarkeerd op uw linkprofiel. Zorg er ook voor dat u regelmatig nieuwe links plaatst, aangezien continuïteit een grote rol speelt bij Google.
  • Maak gebruik van de alt attributen van afbeeldingen. Je plaatst een alt attribuut door alt = “x” toe te voegen aan de broncode <img src = “x”>. Een bijbehorende afbeeldingscode zou bijvoorbeeld zijn: <img alt = “De krant van wakker Nederland” src = “https: //www.telegraaf.nl/Plaatje.jpg”>

Linkbuilding: backlinks

Backlinks zijn net zo belangrijk. Dit zijn links op andere websites die naar de uwe verwijzen. Hoe meer verschillende domeinen naar een website linken en hoe meer verschillende backlinks een website krijgt, hoe populairder deze wordt.

  • Hoe krijg ik nu een backlink? Hiervoor zijn allerlei mogelijkheden. Schrijf bijvoorbeeld gastberichten op andere sites, met name blogs en forums. Hier kunt u een link naar uw website plaatsen.
  • Verstuur persberichten of laat uw product of dienst testen door externe partijen. Dit geeft je niet alleen meer media-aanwezigheid, maar ook een link terug naar je homepage.
  • Wissel links uit met andere sites. Maar zorg er altijd voor dat uw partners ook een goed linkprofiel hebben. Aangezien Google onderling linken onnatuurlijk vindt, is het aan te raden om een ​​ABC-verbinding aan te gaan. Dit is een constructie van minimaal 3 websites die het bovenstaande omzeilen.
  • Deel uw inhoud op sociale netwerken. Postings op Facebook, Twitter en Co zijn het ideale gebied voor backlinks.