nieuwe tuinmeubelen voor uw vakantie thuis


Dit jaar is niet zoals we gewend zijn. Voor de meesten van ons valt de vakantie door het water door de corona, omdat het toerisme grotendeels tot stilstand is gekomen. de Noordzee en de Oostzee worden naar verwachting de vakantiehotspots in Duitsland. voor velen is dit echter geen optie. het weer is daar vaak fris, zelfs in de zomer, en het vooruitzicht van overvolle stranden, waar het voelt alsof elke Duitser zijn vakantie doorbrengt, is niet erg verleidelijk. veel mensen nemen daarom hun toevlucht tot het voor de hand liggende alternatief om hun vakantie thuis in hun eigen tuin door te brengen.

Voor een geslaagde vakantie in uw eigen tuin moet deze perfect voorbereid zijn. nieuw tuinmeubilair nodigt uit tot verpozen op het terras of in de tuin. ook al is het maar een korte vakantie op uw terras, het moet toch perfect zijn. Met nieuwe tuinmeubelen van hout, metaal of poly rotan geef je je terras, balkon of tuin in een handomdraai een boost. u vindt er een enorme keuze aan verschillende tuinmeubelen en materialen – er is gegarandeerd voor elk wat wils.

kunstmatige materialen

Tuinmeubelen van kunststof zoals polyrotan hebben zich de afgelopen jaren bewezen. deze ziet er niet meer uit als de typische tuinmeubelen uit de jaren zeventig, maar is een echte eyecatcher in je tuin of op je terras. Of het nu gaat om designmeubelen of polyrotan tuinmeubelen van de discounter – kunststof maakt indruk met zijn unieke vormen en kleuren. de productie van kunststof tuinmeubelen is relatief eenvoudig en fabrikanten kunnen snel op trends reageren. Kunststof tuinmeubelen zijn de juiste keuze voor mensen die van modern en extravagant design houden. ze zijn licht, robuust en zeer onderhoudsvriendelijk. polyrotan staat voor eenvoud en actualiteit.

natuurlijke materialen

Tuinmeubelen van hout zien er tijdloos mooi uit. ze hebben een natuurlijke stijl en imponeren met hun elegantie. Tegelijkertijd zijn ze robuust en door hun natuurlijke vormgeving passen ze op vrijwel elk terras, tuin of balkon. teak, acacia en eucalyptus zijn bijzonder populaire materialen. Houten meubels zijn iets duurder, dus veel mensen financieren het.

teak is extreem slijtvast en heeft weinig onderhoud nodig. tuinmeubelen van teakhout kunnen bij weer en wind buiten staan. dit verandert echter hun kleurenschema. hun buitengewone robuustheid wordt echter weerspiegeld in de prijs. teakhouten meubelen zijn bijna onbetwist aan de top van de prijsschaal. maar deze nobele grondstof is het hoogtepunt in uw tuin. als je het wisselgeld niet hebt, is dit meubilair zeker de moeite waard om voor te betalen. Bekijk onze kredietvergelijking.

de acacia is een hardhouten boom. het overtuigt en inspireert met zijn unieke design en levendige structuur. hun graan is prachtig. de natuurlijke scheuren en knoesten van de acacia worden meestal niet bewerkt. dit geeft de meubelen een heel individueel tintje. haar robuuste karakter overtuigt ook veel kopers. Acacia meubelen zijn de juiste keuze als u van veel actie in uw tuin houdt. ze zijn bestand tegen elke drukte en elk tuinfeest.
Eucalyptus tuinmeubelen zijn perfect voor iedereen die niet waterdicht wil maken. het hoge oliegehalte in het hout beschermt je goed tegen vocht en vuil. eucalyptus heeft een bijzondere houtkleur. deze lichtrode tot lichtbruine kleur staat prachtig in een bloeiende tuin. Meubels gemaakt van eucalyptus zijn doorgaans goedkoper dan andere houten meubelen.

rotan meubelen hebben een onmiskenbare charme. ze zijn meestal gemaakt van de stam van rotanpalmen. hun natuurlijke vormgeving maakt ze tot een klassieker onder tuin- en buitenmeubelen. ze herinneren ons aan zomer, vakantie, zee en strand. perfect voor een vakantie in je tuin en als decoratie op je terras. rotan staat bekend om zijn robuustheid en stabiliteit. Bovendien zijn ze erg licht en daarom de juiste keuze voor jou als je je tuinmeubelen graag spontaan wilt verplaatsen. rotan is een van de meest duurzame materialen. Als u rotanmeubelen kiest, doet u iets voor milieubescherming en duurzaamheid. deze tuinmeubelen zijn ook heel goed te combineren met andere materialen.